Cât costă implanturile dentare în Moldova?

Cât costă implanturile dentare în Moldova?

Ce este un implant dentar?

V-a spus medicul dentist că aveți nevoie de un implant dentar, dar nu sunteți sigur ce este un implant dentar sau ce include un implant dentar? Pierderea unuia sau mai multor dinți creează un dezechilibru în zâmbetul tău, îți afectează capacitatea de a mesteca corect și îți poate schimba obiceiurile alimentare, ceea ce îi determină pe mulți să devină subnutriți prin consumul de alimente greșite doar pentru că sunt ușor de mâncat. Dacă un dinte rămâne lipsă prea mult timp, poate duce la pierderea osoasă la nivelul maxilarului, ceea ce va complica și mai mult nevoia de a obține implanturi dentare.

Când pierzi un dinte, mandibula începe să se contracte și devine fragilă din cauza lipsei de funcție. Când se întâmplă acest lucru, o grefă osoasă este adesea necesară înainte ca implantul să poată fi plasat.

Pierderea unui dinte îți afectează zâmbetul. Pierderea mai multor dinți vă poate afecta proporțiile feței, determinând apariția mai în vârstă și nesănătoasă.

Implanturile dentare sunt în mod eficient dinți de înlocuire cu șuruburi dentare introduse în os pentru a oferi întărire extinsă și sprijin pentru coroane și proteze dentare. Implanturile dentare sunt avangarda de înlocuire a dinților. Majoritatea implanturilor dentare sunt practic indistincte de dinții naturali și sunt adesea mult mai puternici. Implanturile de astăzi se integrează osos cu osul dvs. pentru a sprijini coroanele și protezele dentare. Cu alte cuvinte, un implant dentar va permite de fapt osului să crească prin el, astfel încât implantul să devină la fel de puternic ca un dinte obișnuit ... poate mai puternic.

Prețul implanturilor dentare

În SUA și Canada, un implant dentar poate costa oriunde între 4000 și 6000 USD. Aceasta include stâlpul implantului sau șurubul, bontul și coroana ... în funcție de materiale. Costul pentru un implant dentar complet cu un stâlp de înaltă calitate, bont și coroană de porțelan, eMax sau zirconiu în clinica dentară Iceberg DENT din Republica Moldova va costa de la 200 € la 400 €.

Care sunt avantajele implanturilor dentare?

- Mențineți și păstrați osul maxilarului
- Arată mai tânăr ... și simte-te sigur de tine
- Ai doar un zâmbet ... Fă-l să arate bine!

Implanturile dentare sunt ușoare, puternice, compatibile cu țesuturile vii și sunt fabricate din titan, cel mai sigur material din implanturile dentare și orale.

Alegeți dintre implanturi dentare individuale, punți fixe susținute de implant sau proteze implantate! Pentru prețuri mai precise, completați formularul de găsire a unui medic dentist de pe acest site. Și vă vom contacta pentru a discuta nevoia dvs. și prețuri mai exacte pentru procedurile dvs.

Care sunt părțile unui implant dentar?

1. IMPLANTUL DENTAR:

Implantul sau dispozitivul de fixare este șurubul de titan, ca un cilindru introdus chirurgical în os, care acționează ca o ancoră pentru o coroană pentru a înlocui dintele lipsă. Șuruburile implantului funcționează ca rădăcinile naturale ale dinților. Un implant durează între trei și șase luni pentru a se integra în os. Prețul mediu al unui implant dentar în Republica Moldova variază de la 200 EUR la 400 EUR.

2. BONTUL:

Bontul este partea care trece prin gingie în gură și este atașată la dispozitivul de implant dentar sau la șurub. Există bonturi temporare, bonturi prefabricate (drepte, unghiulare), bonturi personalizate (zirconiu, titan, diverse alte metale; tipuri frezate și turnate); și bonturi de utilizat pentru atașamente peste proteze.

Costul pilonului variază de la 50 € la 150 € în clinica dentară Iceberg DENT din Republica Moldova.

3. RESTAURARE:

Restaurarea, proteza sau suprastructura este partea care se află deasupra gingiei pe unul sau mai multe bonturi pentru a restabili spațiul cauzat de lipsa dinților. Această parte poate fi cimentată sau înșurubată pe bont. Proteza poate fi un singur dinte, dinți multipli sau o proteză ținută pe loc de implanturi:

Implanturi dentare cu coroană

Implanturile dentare sunt plasate în os într-o procedură fără durere. Oasele și gingiile vor avea timp să se vindece înainte de atașarea unei coroane. În majoritatea cazurilor, o coroană temporară va fi plasată în timpul aceleiași întâlniri în care este plasat implantul. O coroană de porțelan implantată este adesea fuzionată cu metale prețioase, metale neprețioase sau zirconiu. Prețurile variază de la 50 € la 200 €, în funcție de materialele utilizate.

Restaurări multiple dinți sau gură completă

Dacă lipsesc toți dinții superiori sau inferiori, este posibil să plasați mai multe implanturi dentare pentru a susține o proteză. Datorită micșorării oaselor, protezele dentare tradiționale devin libere și dezechilibrate în timp. Proteza dentară susținută de implantul dentar menține osul astfel încât să se stabilizeze în gură. În funcție de materialele utilizate pentru fabricarea protezelor (acrilice, ceramice și porțelan) și de cantitatea de implanturi plasate (4 până la 6), prețurile vor varia. În SUA, o restaurare completă a gurii poate costa 35.000 - 60.000 €. În Moldova, restaurările complete de gură de înaltă calitate pot costa de la 3.000 la 5.000 de euro.

Vă așteptăm în Republica Moldova la Clinica Dentală Iceberg DENT pentru a vă oferi o consultație de specialitate cu informații detaliate și un plan de tratament personalizat.

Pentru programări ne puteți apela la +373-68-838-833 sau completați formularul de mai jos și obțineți estimarea costurilor gratuite!

1. Ata dentară zilnic

2. Mănâncă sănătos

Oral health

Restorative dentistry

3. Verificări periodice

 

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE.

Leave comment

Chisinău, R.Moldova

Nicolae Testemițanu 3/A

+373-787-060-70

Sunați-ne astăzi!

Program de lucru

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Faceti o programare

reception@icebergdent.md