Proteză fixă ​​pe 6 implanturi – All on 6

proteză fixă ​​pe 6 implanturi bio

Este posibil să reconstitui fălcile cu metoda All on 6 . Aceasta include plasarea a 6 implanturi în os și a unei proteze fixe cu 12 sau 14 dinți. Metoda implantului All on 6 garantează o stabilitate mai mare decât protezele fixe, deoarece are un număr mai mare de implanturi.

Implantologie All on 6: cum se efectuează procedura

După o examinare și o analiză detaliată a imaginilor radiologice, procedura se efectuează sub anestezie sau sedare conștientă. În timpul operației, este instalată o proteză fixă, cu 6 implanturi atașate la osul maxilarului edentat. După o perioadă de integrare, continuăm să instalăm o proteză fixă, numită Toronto Bridge, adaptată pacientului. Această tehnică permite pacientului să obțină dinți complet noi într-un timp scurt, cu funcție perfectă de mestecat și estetică  naturală.

toronto bridgeall on dental implants 6

Avantajele metodei All on 6

  • Chirurgie neinvazivă;
  • Fără disconfort după operație;
  • Procedură rapidă și scurtă (optimă pentru pacienții vârstnici sau pacienții cu probleme de sănătate);
  • Aplicarea este posibilă chiar dacă pacientul are os mic;
  • Nu este necesar să utilizați adezivi suplimentari pentru atașarea protezei;
  • Rezultate estetice excelente.

Proteză Fixă Toronto

O proteză fixă ​​care invidiază implanturile conform tehnicii All on 4 sau All on Six se numește Toronto Bridge . Din punct de vedere economic, este o soluție ideală pentru pacienții cu fălci edentate care sunt obișnuiți să poarte proteze amovibile.differences all to 4 and all to 6

Implantologia tradițională implică înlocuirea fiecărui dinte cu un implant și o coroană. Pe de altă parte, metodele All on Four și All on Six necesită o singură proteză fixă ​​plasată pe patru sau șase implanturi, garantând aceeași funcție masticatorie.

Fixând definitiv Podul Toronto pe implanturi, este exclusă orice posibilitate de a muta proteza în timpul mestecării. Crearea acestei proteze se face pe baza unei amprente precise făcute după ce implantul a fost introdus în osul maxilarului superior și / sau inferior la 4 până la 6 luni după procedură. Podul Toronto este echipat cu o gingivă falsă, a cărei funcție este exclusiv estetică. Rezultatul final al podului Toronto este o proteză fixă ​​în compozit sau acrilat, deși poate fi realizată și din ceramică la cerere.

Întreținere post-intervenție Toate pe 6

Pentru a asigura durabilitatea implanturilor și a Toronto Bridge , după procedura de implantare All on 6 , este necesar să continuați cu obiceiuri alimentare bune, dar și bune oral igienă. Ședințele igienice și controalele periodice la dentist sunt regula pentru controlul amănunțit al părților protezelor și implanturilor și reprezintă o garanție pentru conservarea acestora. Pacientul continuă în mod normal curățarea zilnică a noului pod fix cu ajutorul unui aparat cu jet de apă. O dată pe an, ar trebui să mergeți la medicul dentist pentru a vă examina implanturile și a îndepărta Podul Toronto (posibil doar în cabinetul stomatologic) pentru o curățare mai aprofundată. Vă așteptăm în Republica Moldova la Clinica Dentală Iceberg DENT pentru a vă oferi o consultație de specialitate cu informații detaliate și un plan de tratament personalizat. Pentru programări ne puteți apela la + 373-68-838-833 sau completați formularul de mai jos și obțineți estimarea costurilor gratuite!

1. Ata dentară zilnic

2. Mănâncă sănătos

Oral health

Restorative dentistry

3. Verificări periodice

PROGRAMEAZA O CONSULTATIE.

Leave comment

Chisinău, R.Moldova

Nicolae Testemițanu 3/A

+373-787-060-70

Sunați-ne astăzi!

Program de lucru

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Faceti o programare

reception@icebergdent.md