• Terapie dentară

  Terapie dentară

  Terapie dentară pentru toată familia!

  Terapia dentară este un aspect esențial al medicinii dentare care implică diagnosticarea, prevenirea și tratamentul bolilor și afecțiunilor dentare. Aceasta acoperă o gamă largă de servicii și proceduri menite să restaureze și să mențină sănătatea orală a pacienților.

  Câteva aspecte importante ce țin de terapia dentară:
  Solicită o programare
  Durere dentară
  Durerea dentară poate indica prezența cariilor, a unei infecții sau a altor probleme dentare.
  Sensibilitate la Cald sau Rece
  Sensibilitatea dentară la alimente sau băuturi calde sau reci poate indica prezența unei carii, a unui dinte fisurat sau a unei retracții ale gingiilor.
  Carii Vizibile
  Dacă vezi pete sau decolorări pe dinți, acestea pot indica carii. Cu cât sunt tratate mai devreme, cu atât mai ușor pot fi gestionate.
  Gingii Roșii, Umflate sau Sângerânde
  Gingiile sănătoase ar trebui să fie de culoare roz pal și să nu sângereze în timpul periajului.

  Igienizare Profesională

  Igienizarea profesională dentară la cabinetul stomatologic este un pas esențial pentru menținerea sănătății orale. Procedura de igienizare dentară include câteva etape cum ar fi: detartraj (îndepărtarea tartrului dentar), airflow ( îndepărtează petele și placa bacteriană de pe smalțul dentar) și periajul profesional.

  Igienizarea profesională la cabinetul stomatologic nu numai că contribuie la menținerea sănătății orale, dar și la obținerea unui zâmbet mai strălucitor și mai sănătos. Este recomandat să faci o igienizare profesională la fiecare 6 luni sau conform indicațiilor medicului stomatolog pentru a menține sănătatea orala optimă și pentru a preveni problemele dentare în viitor.

  Solicită o programare

  Tratament sub microscop

  În clinica Iceberg Dent, poți beneficia de tratamente cu precizie excepțională datorită tehnologiilor de ultimă generație.

  Tratamentul stomatologic sub microscop este o abordare avansată și precisă în domeniul stomatologiei, care permite medicilor stomatologi să efectueze proceduri cu o acuratețe și o eficiență crescute.

  Alături de noi ești mai aproape de visul tău!

  Solicită o programare

  Ai o urgență?

  În ceea ce privește sănătatea orală, este esențial să acționăm rapid în vederea prevenirii problemelor grave.

  Durere dentară
  Orice disconfort sau durere în cavitatea orală, indiferent de severitate, ar trebui să fie un motiv pentru a căuta consultul unui dentist. Aceste senzații pot sugera existența cariilor, a unei infecții sau a altor afecțiuni dentare.
  Sensibilitate la Cald sau Rece
  Dacă simți sensibilitate la alimente sau băuturi calde sau reci, acest lucru poate sugera existența unei cari, a unui dinte fisurat sau a retracției gingiilor. Asigură-te că te prezinți cât mai curând la medicul tău dentist, pentru a remedia problema.
  Carii Vizibile
  Dacă vezi pete sau decolorări pe dinți, acestea pot indica carii. Cu cât sunt tratate mai devreme, cu atât mai ușor pot fi gestionate.
  Gingii Roșii, Umflate sau Sângerânde
  Gingiile sănătoase ar trebui să fie de culoare roz pal și să nu sângereze în timpul periajului.
  Solicită o programare

  Satisfacția pacienților noștri este măsura succesului nostru!

  Noi, la Iceberg Dent, ne angajăm să vă depășim așteptările prin furnizarea de servicii stomatologice de înaltă calitate, un mediu primitor și o echipă pasionată al cărei scop este de a crea un zâmbet frumos și sănătos pentru fiecare pacient.

  Află mai mult
  Azamat Bairamculov

  В общем и целом, пришел устанавливать пломбу на один из зубов; понравилось всё: от квалификации врача-стоматолога (Stratev Natalia) до отношения к пациенту; оборудование выглядит очень современным, процесс установки пломбы прошел практически незаметно; очень доволен этой стоматологической клиникой, приду именно сюда при необходимости;

  lena

  Recomand clinica Iceberg Dent cu cea mai mare încredere! Personalul este întotdeauna amabil și au grijă să ofere cel mai bun tratament. In special vreau sa ii recomand pe Dna Nadejda Crivencu-Terzi și Dl Grigore Lozovan. Ei sunt cei cărora îmi pot încredința sănătatea și frumusețea zâmbetului, fără nicio grija!

  Andrew Kirmikchy

  Не могу не оставить отзыв замечательной клинике! Спасибо за ваши старания. Я был очень доволен начиная с первого посещения. Лечил зубы и было ощущение, что я пришел на расслабляющую процедуру. Очень внимательные дантисты! Как здорово, что теперь мои визиты к стоматологу приносят супер положительные эмоции. Спасибо большое!

  Сергей Терзи

  Наблюдаемся здесь с обоими детьми и всегда всё нравилось. А сегодня прям восторг! С утра ребёнок встал с сильной болью, не может есть и вообще не очень самочувствие. Позвонили в надежде записаться к своему доктору, но у неё, к сожалению, не было мест, только на вечер. Предложили пройти осмотр у другого специалиста пораньше. Зашли. Осмотр… 5минут и минус зуб

  FAQ
  Cum pot preveni apariția cariilor?
  Pentru a preveni cariile, este esențial să periați dinții de cel puțin două ori pe zi cu pastă de dinți cu fluor, să utilizați ața dentară zilnic, să reduceți consumul de zahăr și să vizitați regulat dentistul pentru control și igienizări profesionale.
  Cum pot trata sensibilitatea dentară la alimente sau băuturi calde și reci?
  Sensibilitatea dentară poate fi tratată prin utilizarea pastei de dinți specifice pentru dinții sensibili, evitarea alimentelor și băuturilor extrem de reci sau calde, și consultarea dentistului pentru opțiuni de tratament mai avansate, cum ar fi sigilarea canalelor radiculare sau aplicarea de obturații speciale.
  Ce trebuie să fac pentru a menține o igienă orală corespunzătoare acasă?
  Pentru a menține o igienă orală corespunzătoare acasă, asigurați-vă că periați dinții și gingiile de cel puțin două ori pe zi, folosind o tehnică corectă de periaj. Utilizați ața dentară zilnic pentru curățarea spațiilor dintre dinți. Evitați consumul excesiv de zahăr și alimentele acide.
  Cum pot să gestionez anxietatea sau frica de tratamentele stomatologice?
  Pentru a gestiona anxietatea sau frica de tratamentele stomatologice, comunicați deschis cu medicul stomatolog despre temerile și preocupările dumneavoastră. Unii pacienți pot beneficia de tehnici de relaxare, sedare ușoară sau discuții detaliate cu medicul pentru a înțelege mai bine procedurile și a reduce anxietatea.