• Stomatologie estetică

  Stomatologie estetică

  La Iceberg Dent, experții în stomatologia estetică vă oferă soluții personalizate pentru a vă transforma zâmbetul în ceea ce mereu ați visat, asigurând o experiență sigură și confortabilă pentru estetica dvs. dentară.

  Când ai nevoie de consultația unui estetician dentar?
  Solicită o programare
  Dinți decolorați sau cu pete:
  Dacă ai dinți decolorați, patați sau cu pete inestetice, un estetician dental poate recomanda tratamente precum albirea dentară sau proceduri de cosmetizare pentru a reda strălucirea naturală a zâmbetului tău
  Probleme estetice ale zâmbetului
  Dacă ai nevoie de îmbunătățiri estetice ale zâmbetului, cum ar fi corectarea aliniamentului dinților, înlocuirea dinților lipsă sau alte proceduri de cosmetizare dentară, consultația unui estetician dentar te poate ajuta să obții un zâmbet mai atrăgător și armonios.
  Îmbunătățirea aspectului feței
  Esteticienii dentari pot oferi tratamente precum rejuvenarea facială cu ajutorul fillerelor și a toxinelor botulinice pentru a îmbunătăți armonia globală a feței tale în relație cu zâmbetul tău
  Restaurarea dinților deteriorați sau lipsă
  Un estetician dentar poate recomanda opțiuni precum coroanele dentare, punțile sau implanturile dentare pentru a restabili funcționalitatea și estetica zâmbetului tău.

  Fațete dentare

  Fațetele dentare reprezintă o soluție inovatoare în domeniul esteticii dentare, oferind posibilitatea de a obține un zâmbet perfect și strălucitor într-un timp relativ scurt.

  Acestea sunt furniruri ultra-subțiri, confecționate din ceramică sau rășină compozită de înaltă calitate, ce sunt aplicate pe suprafața dinților pentru a corecta imperfecțiunile și a îmbunătăți aspectul estetic.

  Cu o procedură rapidă și confortabilă, vei obține un zâmbet strălucitor și natural. Descoperă cum fațetele dentare pot redefini frumusețea zâmbetului tău

  Solicită o consultație

  Albire dentară

  Albirea dentară este soluția perfectă pentru a obține dinți mai albi și mai luminoși într-un timp scurt și fără disconfort.

  Cu ajutorul tehnologiei moderne, putem îndepărta petele și decolorările cauzate de consumul de cafea, tutun sau alte substanțe pigmentate. Procedura este sigură, eficientă și oferă rezultate vizibile încă de la prima ședință.

  Ia primul pas către un zâmbet radiant – programează-te pentru o ședință de albire dentară astăzi!

  Programează-te pentru această procedură

  Satisfacția pacienților noștri este măsura succesului nostru!

  Noi, la Iceberg Dent, ne angajăm să vă depășim așteptările prin furnizarea de servicii stomatologice de înaltă calitate, un mediu primitor și o echipă pasionată al cărei scop este de a crea un zâmbet frumos și sănătos pentru fiecare pacient.

  Află mai mult
  Negrescu Nicoleta

  Am ajung la Icberg grație medicului stomatolog – Natalia Stratev. Provocarea cea mai mare era să încep un tratament a danturii, după mai multe tentative și clinici în care am fost. I-am încredințat dantura mea, fapt ce îi sunt recunoscătoare și astăzi , deoarece în prezent îmi strălucește zâmbetul. Eu sunt jurnalista și pentru mine contează mult cum arăt. Daa.. mai e de lucru…dar vom reuși, pentru că medicul e motivația noastră. Acest medic mi-a construit cel mai bun zâmbet, și între timp va deveni cel mai perfect, pentru că medicul – Natalia Stratev investește timp, iubire și placer în dantura mea. Plecăciuni doamna Natalia!

  Оксана Гераймович

  Искренне благодарю доктора, Анну Цуркан. Мастер высокого уровня, профессионал, человек с чутким сердцем. Каждый приём – это легкое времяпровождение, без напряжения. Всегда поговорит, расслабит, настроит на позитивную волну. А результат работы Анны – это шедевр! Я под впечатлением! Очень приятная атмосфера в клинике, вежливый и приветливый персонал. Благодарю.

  Tatiana Gladkaia

  Лучшая Стоматология в городе! Реально спасают улыбки:) Очень красиво внутри. Чувствуешь себя желанным гостем и в правильных руках

  Alexandr Potolea

  На днях посетил клинику Iceberg Dent, хочу выразить благодарность врачу, специалисту своего дела,Терзи Надежда , Рекомендую!

  FAQ
  Ce este stomatologia estetică și în ce constă?
  Stomatologia estetică se concentrează pe îmbunătățirea aspectului estetic al zâmbetului. Aceasta include o gamă variată de proceduri, cum ar fi albirea dentară, fațetele dentare, implanturile dentare și multe altele, cu scopul de a obține un zâmbet frumos și armonios
  Care sunt opțiunile pentru înlocuirea dinților lipsă în stomatologia estetică?
  Există mai multe opțiuni, precum punțile dentare, implanturile dentare și protezele dentare estetice. Un stomatolog estetic va evalua cazul și va recomanda cea mai potrivită soluție
  Cât timp durează procedurile de stomatologie estetică?
  Durata procedurilor variază în funcție de tipul intervenției. De exemplu, albirea dentară poate dura o oră, în timp ce procedurile mai complexe, precum implanturile dentare, pot necesita mai multe ședințe
  Care sunt avantajele principale ale stomatologiei estetice?
  Stomatologia estetică oferă pacienților posibilitatea de a obține un zâmbet frumos și sănătos, ceea ce poate îmbunătăți încrederea în sine și calitatea vieții. De asemenea, aceste proceduri pot corecta imperfecțiuni și pot preveni problemele dentare viitoare.