• Protezare dentară

  Protezare dentară

  Restaurăm zâmbetul și funcționalitatea cu soluții de protezare dentară personalizate, create pentru a oferi confort și încredere în fiecare zi.

  Când ai nevoie de consultația unui protezist dentar?
  Solicită o programare
  Dinți lipsă
  În cazul dinților lipsă se recurge fie la implant dentar, fie la coroniță dentară.
  Aspect estetic
  Pentru un aspect mai estetic al dinților deseori se apelează la coronițe dentare, restaurări sau fațete dentare
  Coronițe pe implant
  Partea finală a implantului dentar e coronița dentară pe implant.
  Proteză fixă
  În cadrul reabilitărilor totale cu implant dentar se fixează o proteză dentară pe implanți care arată exact ca dinții naturali

  Coronițe dentare

  Coronițele dentare reprezintă o soluție avansată și personalizată pentru restaurarea dinților afectați de carii extinse, fracturi sau alte probleme.

  Aceste restaurări dentare fixe, confecționate din materiale durabile precum ceramica sau zirconia, acoperă complet partea vizibilă a dintelui, oferind o protecție solidă și un aspect natural.

  Coronițele restabilesc nu doar funcționalitatea, ci și estetica zâmbetului, redându-i pacientului încrederea și confortul în fiecare zi.

  Solicită o consultație

  Proteză fixă pe implanți

  Proteza fixă pe implanturi este o opțiune revoluționară în stomatologia modernă, oferind pacienților o soluție stabilă și naturală pentru înlocuirea dinților lipsă.

  Această tehnologie inovatoare implică implantarea unor rădăcini artificiale solide, care sunt integrate în osul maxilarului sau mandibulei. Pe aceste rădăcini, se montează o proteză fixă personalizată, care redă funcționalitatea și estetica unui zâmbet sănătos

  Consultă-ne pentru a afla cum această tehnologie inovatoare poate îmbunătăți calitatea zâmbetului tău și a vieții tale.

  Solicită o consultație gratuită

  Satisfacția pacienților noștri este măsura succesului nostru!

  Noi, la Iceberg Dent, ne angajăm să vă depășim așteptările prin furnizarea de servicii stomatologice de înaltă calitate, un mediu primitor și o echipă pasionată al cărei scop este de a crea un zâmbet frumos și sănătos pentru fiecare pacient.

  Află mai mult
  Eugen Stanciu

  Absolutely fantastic service! Received his name via a recommendation of a friend of mine. I had an emergency and Mr. Gregory Lozovanu accepted to book an appointment for the next day! He made the investigation and within a few hours the problem has been sorted out. Never thought it could be so easy and painless. Would recommend Mr.Gregory to anyone! As a bonus, he is very empathic and with a fine sense of humour. 5 stars by far!

  Alina Spatari

  Am rămas foarte mulțumită de această clinica și în special as dori sa mulțumesc Dr. Lazari Vadim pentru profesionalism, amabilitate și grija! Procedurile au fost fără un pic de durere , rapid și foarte calitativ! Recomand cu mare încredere, este un medic cu mâinile de aur. Mulțumesc enorm!

  ALEXEI POPCOV

  Хочу отметить мастерство и поблагодарить специалиста Pascariuc Svetlana. Три раза наращивал один и тот-же передний зуб в разных клиниках, но он всегда отваливался. Сейчас уже третий месяц все на месте. Наконец-то сделали как надо!!! Я доволен.

  Яна Гернич

  Прекрасная клиника с профессионалами своего дела) Чистота, приятная атмосфера, качественная работа. Благодарю в частности Надежду за ее позитив , постоянную улыбку и сверх заботу о клиентах👌

  FAQ
  Ce tip de proteză dentară ar fi potrivit pentru mine?
  Un stomatolog va evalua cazul tău și va recomanda cea mai potrivită opțiune, fie că este vorba de proteze totale, parțiale sau proteze fixe pe implanturi
  Cât de confortabilă va fi proteza și cât timp va dura până mă voi obișnui cu ea?
  Inițial, proteza poate necesita un timp de adaptare. Cu toate acestea, odată ce te vei obișnui, proteza va fi confortabilă și va permite funcționarea normală a gurii
  Cum se întrețin și se curăță protezele dentare?
  Protezele dentare necesită o igienă regulată. Acestea trebuie spălate și curățate cu produse speciale pentru proteze, iar igiena orală a restului gurii trebuie menținută în mod obișnuit
  Va fi vizibilă diferența dintre proteza și dinții mei naturali?
  Un stomatolog va lucra pentru a asigura că proteza se potrivește și se îmbină perfect cu dinții naturali, astfel încât să arate cât mai natural posibil.