• Ortodonție

  Ortodonție

  În cadrul clinicii Icebrg Dent, ortodonția dentară devine o experiență de transformare, oferindu-ți un zâmbet irezistibil și sănătate orală deplină.

  Cum înțelegi că ai nevoie de consultația medicului ortodont?
  Solicită o programare
  Dinți strâmbi sau înghesuiți
  Când spațiul disponibil în arcada dentară este insuficient pentru a acomoda toți dinții, aceștia pot fi aliniați incorect
  Suprapoziție sau subpoziție
  Dinții superiori se suprapun în mod excesiv peste cei inferiori sau invers.
  Probleme Estetice
  Mulți pacienți vor să își îmbunătățească aspectul zâmbetului, chiar dacă problemele ortodontice nu sunt mereu doar estetice
  Probleme de Respirație Nocturnă
  Anumite probleme ortodontice pot contribui la dificultăți în respirația corectă, mai ales în timpul somnului

  Tratament ortodontic cu Brackets

  Tratamentul ortodontic cu brackets este una dintre cele mai comune și eficiente modalități de corectare a aliniamentului dentar. Brackeții sunt conectați printr-un arc de sârmă, care exercită presiune asupra dinților pentru a-i deplasa în poziția corectă.

  Acest tip de tratament oferă mai mult control asupra mișcărilor dentare și este folosit într-o varietate de cazuri, de la corectarea malocluziilor până la rezolvarea problemelor de îngrămădire dentară.

  Solicită o consultație

  Tratament ortodontic cu aligners

  Tratamentul ortodontic cu alignere utilizează seturi personalizate de tray-uri transparente pentru a corecta aliniamentul dinților.

  Alignerele sunt detașabile, confortabile și aproape invizibile. Ele aplică presiune graduală pentru a deplasa dinții în poziția corectă, fiind monitorizate digital pentru a asigura progresul tratamentului. Durata acestui tratament variază în funcție de caz, iar igiena orală riguroasă și purtarea ulterioară a dispozitivelor de retenție sunt esențiale pentru rezultate durabile.

  Solicită o consultație

  Satisfacția pacienților noștri este măsura succesului nostru!

  Noi, la Iceberg Dent, ne angajăm să vă depășim așteptările prin furnizarea de servicii stomatologice de înaltă calitate, un mediu primitor și o echipă pasionată al cărei scop este de a crea un zâmbet frumos și sănătos pentru fiecare pacient.

  Află mai mult
  Anastasia Ionova

  Клиника очень приятная , отдельное спасибо дантистам, они специалисты своего дела!

  Natasha Pomagailo

  Очень дружный персонал внимательны , чисто уютно 💯👌

  Nadejda Cernoutan

  Un 10+ de la noi. Aveti nevoie de un stomatolog cu o rabdare, perseverenta si sute de idei cum sa obtina de la un copil de 7 ani cooperare? Deci la Iceberg Dent il gasiti. Plus la toate – Professionalism, inovatie si curatenie la cel mai inalt nivel.

  Дарья Цуркан

  Хочу выразить огромную благодарность данной клинике, которые помогли преодолеть боязнь стоматологических клиник 😄 оказывается лечить зубы СОВСЕМ не больно ❤️ искренне рекомендую Личная рекомендация (Terzi Nadejda, Ciorchina Alexandru, Lozovan Natalia) ❤️❤️❤️

  FAQ
  Cât durează un tratament ortodontic?
  Durata tratamentului depinde de complexitatea cazului, dar în medie, poate dura între 12 și 24 de luni.
  Care sunt opțiunile de tratament disponibile pentru mine?
  Există mai multe opțiuni, inclusiv aparate dentare fixe, aparate dentare invizibile, și chiar tratamente ortodontice cu ajutorul aliniatoarelor transparente.
  Cum mă pot asigura că voi avea grijă corespunzător de aparatele ortodontice?
  Este important să urmezi recomandările ortodontistului privind igiena orală și să eviți alimentele tari sau lipicioase care pot deteriora aparatele.
  Sunt dureroase procedurile ortodontice?
  Pot exista disconforturi inițiale și sensibilitate, dar acestea tind să se reducă odată cu timpul. Medicamentele uzuale de reducere a durerii pot fi de ajutor.