• Chirurgie dentară

  Chirurgie dentară

  Chirurgie dentară pentru toată familia!

  Experții noștri în chirurgie dentară oferă soluții avansate pentru intervenții precum extracții complexe, implanturi dentare și proceduri de chirurgie maxilo-facială, garantând o experiență sigură și confortabilă pentru sănătatea dvs. orală.

  Când ai nevoie de consultația unui chirurg dentar?
  Solicită o programare
  Extracții Complicate
  Extracția molarilor, inclusiv măsele de minte incluși sau dinți fracturați care necesită extracție chirurgicală
  Implanturi Dentare
  Pentru a înlocui dinții lipsă cu implanturi dentare, se necesită o intervenție chirurgicală pentru inserarea acestora în osul maxilarului
  Chirurgie Parodontală
  Pentru tratarea unor afecțiuni parodontale avansate, precum pungi parodontale profunde sau proceduri de regenerare a țesuturilor
  Reabilitări Totale
  Atunci când vă confruntați cu pierderea totală a dinților , boli parodontale etc. soluția perfectă reabilitarea totală prin tehnica All On.

  Implantul Dentar: O Soluție Durabilă pentru Zâmbetul Tău

  Implantul dentar este o soluție avansată și durabilă pentru înlocuirea dinților lipsă. Acesta constă într-un mic șurub din titan inserat în osul maxilarului, care devine o ancoră stabilă pentru coroana dentară.

  Implanturile oferă o stabilitate similară dinților naturali și previn deteriorarea osului. Procedura este realizată sub anestezie locală, iar rezultatele sunt spectaculoase, oferind un zâmbet natural și o funcționalitate completă. Cu îngrijire adecvată, implanturile dentare pot dura o viață întreagă, făcându-le o opțiune preferată pentru restaurarea unui zâmbet sănătos și atrăgător.

  Programează-te

  Adiție osoasă și sinus lifting

  Adiția osoasă și sinus lifting sunt intervenții chirurgicale avansate ce vizează restabilirea structurii osului maxilarului în vederea pregătirii pentru implanturi dentare.

  Adiția osoasă implică adăugarea de material osos în zonele deficitare, consolidând astfel suportul pentru viitoarele implanturi. Sinus lifting este o procedură specifică în care membrana sinusului este ridicată, permitând adiția de os sub aceasta pentru a crea spațiu pentru implanturi în regiunea posterioară a maxilarului superior.

  Aceste tehnici, realizate cu precizie și experiență, deschid noi posibilități pentru pacienții care au avut anterior insuficiență de os pentru implanturi dentare.

  Solicită o consultație

  Reabilitări totale /Tehnica All on 4/6/8

  Reabilitarea totală reprezintă o abordare comprehensivă pentru restabilirea sănătății și esteticii orale. Aceasta implică reconstrucția completă a dinților și a structurilor asociate, aducând înapoi funcționalitatea și aspectul natural al zâmbetului.

  Folosind tehnologii avansate și materiale de înaltă calitate, reabilitarea totală poate include proceduri precum implanturi dentare, punți dentare, proteze și intervenții chirurgicale pentru corectarea problemelor complexe.

  Consultație gratuită

  Plasmolifting

  Plasmoliftingul în chirurgia dentară presupune utilizarea plasma bogată în trombocite din propriul sânge al pacientului pentru a accelera procesul de vindecare în intervențiile chirurgicale dentare.

  Această metodă minim invazivă implică recoltarea unei mici cantități de sânge, prelucrarea acestuia și apoi injectarea plasmei concentrate în zona afectată. Trombocitele activate stimulează regenerarea țesuturilor și reduc inflamația, accelerând astfel procesul de vindecare.

  Plasmoliftingul este o tehnologie inovatoare ce contribuie la recuperarea rapidă și la îmbunătățirea rezultatelor postoperatorii în chirurgia dentară.

  Solicită o programare

  Satisfacția pacienților noștri este măsura succesului nostru!

  Noi, la Iceberg Dent, ne angajăm să vă depășim așteptările prin furnizarea de servicii stomatologice de înaltă calitate, un mediu primitor și o echipă pasionată al cărei scop este de a crea un zâmbet frumos și sănătos pentru fiecare pacient.

  Află mai mult
  diana plesca

  Cunosc această clinică de mult timp însă nu aveam curaj să fac programare, motivul a fost frica pe care o aveam (experiență veche foarte neplăcută în alt loc). Mulțumesc doamnei Nadejda Terzi care a avut răbdare să mă convingă și m-a ajutat să trec peste această barieră. Deja am câteva ședințe efectuate și sunt mulțumită de abordare, comportament, de felul cum se lucrează și de rezultate. Aici cu siguranță vei primi servicii calitative oferite de medici calificați care chiar își cunosc bine meseria și se implică sută la sută în problema cu care te adresezi. Sunt mulțumită că am ales anume această clinică.

  Vitalii Virlan

  Totul la superlativ! Am avut nevoie de chirurgie – implanturi si extractii, de tratamente de canal, de coroane. Va felicit pentru tot ceea ce faceti! Bravo!

  Loredana Vainonen

  Niciodată nu este târziu ca visele sa devină realitate. Tare mi-am dorit o dantura frumoasa si iată ca o am🙏 La clinica IcebergDent visurile chiar devin realitate, ba mai mult. Si asta datorită specialiștilor stomatologi, care sunt atat de atenți cu clienții lor si mega profesioniști. Mii de mulțumiri profesioniștilor Alexandru Ciorchina, Nadejda Terzi si Vadim Lazari. Recomand din toată inima❤️

  Marina Metelova

  Осталась очень довольна-адекватные цены, хорошие специалисты, приятный и вежливый персонал. Отдельное спасибо врачу Светлане Паскариус и хирургу Григорию Лозован-настоящие профессионалы!

  FAQ
  Care sunt avantajele implanturilor dentare în comparație cu alte opțiuni de înlocuire a dinților lipsă?
  Implanturile dentare oferă o soluție stabilă, durabilă și naturală pentru înlocuirea dinților lipsă. Ele previn deteriorarea osului și oferă un aspect estetic foarte apropiat de dinții naturali.
  Este intervenția chirurgicală pentru implanturi dureroasă?
  Intervenția este efectuată sub anestezie locală, astfel încât pacientul să nu simtă durere în timpul procedurii. Disconfortul post-operator poate fi gestionat cu ajutorul medicamentelor
  Cât timp durează procesul complet de implant dentar, de la intervenția chirurgicală până la obținerea unui dinte artificial?
  Procesul poate dura între câteva luni și un an, în funcție de complexitatea cazului și de timpul necesar pentru ca osul să se integreze în jurul implantului.
  Care sunt riscurile asociate cu procedura de implant dentar?
  Riscurile sunt minime, dar pot include infecții, sângerări sau o posibilă necorespundere a osului. Este esențial să alegi un profesionist experimentat și să urmezi cu strictețe recomandările post-operatorii pentru a minimiza astfel de riscuri.